Företagsstädning i Linköping med omnejd

För en ren och professionell arbetsmiljö

Är du trött på att se dammiga skrivbord, smutsiga fönster och överfulla papperskorgar i din arbetsmiljö?

Vill du slippa lägga tid och energi på städning och istället fokusera på din verksamhet?
Då är Peters Städ och Puts din perfekta partner!
​​​​​​​

Vi erbjuder professionell företagsstädning till bra priser i Linköping med omnejd. Med vår expertis kan du vara säker på att dina lokaler alltid är rena och fräscha, vilket ger ett positivt intryck på både kunder och anställda.

Varför välja Peters Städ och Puts för din företagsstädning?

 • Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av företagsstädning och vet hur vi skapar en ren och trivsam arbetsmiljö. Vi har välutbildad personal som är experter på att städa olika typer av lokaler.
 • Kvalitet och noggrannhet: Vi lägger stor vikt vid kvalitet och noggrannhet i allt vi gör. Vi använder moderna metoder och miljövänliga produkter för bästa resultat.
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga: Vi anpassar vår städning efter dina behov och önskemål. Du kan välja hur ofta du vill ha städning och vad som ska ingå. Vi kan även erbjuda extra tjänster, som fönsterputsning och golvvård.
 • Trygghet och ansvar: Vi är ett seriöst företag med ansvarsförsäkring. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om din företagsstädning på ett professionellt sätt.
 • Tidsbesparing och kostnadseffektivitet: Att anlita oss för din företagsstädning sparar både tid och pengar. Du slipper lägga tid på städning och kan istället fokusera på din verksamhet. Du kan även få 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden för företagsstädning.

Vi erbjuder städning av:

 • Kontor
 • Butiker
 • Lagerlokaler
 • Industrier
 • Skolor
 • Vårdcentraler
 • Föreningslokaler
 • Privatbostäder

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och berättar mer om våra tjänster. Du kan kontakta oss via vår hemsida eller ringa oss på 013-123456.

Låter det intressant och du skulle vilja ha veta mer eller komma igång?

Tveka inte att höra av dig antingen via mail eller telefon så guidar vi dig mot nästa steg.

070-233 58 03
info@petersstadoputs.se

Kontorsstädning i Linköping

Rena kontor och lokaler skapar trivsel, ökar effektiviteten och sänker antalet sjukanmälningar. En god investering för både dig, dina anställda och företagets lönsamhet. Vi erbjuder allomfattande hjälp till företagsstädning i Linköping. Genom skräddarsydda lösningar formade utifrån behov och önskemål håller vi ditt företags lokaler i oavbrutet toppskick. Du väljer själv hjälpens omfattning och hur ofta vår städning ska infalla. Oavsett kan du förvänta dig kunnig hjälp från engagerade, diskreta och servicemedvetna medarbetare som värdesätter kvalitet.
​​​​​​​

En ren investering

Vi människor mår som allra bäst när det är rent och ordnat i omgivningen vi rör oss i. Regelbunden kontorsstädning medför ovärderliga fördelar inget företag har råd att gå miste om. Både för medarbetarna, företagets produktivitet, ekonomi och framtid.
 • Ökad trivsel - Visa din uppskattning genom att låta medarbetarna få åka till en plats de uppskattar.
 • Ökad effektivitet - Smuts, överfyllda papperskorgar och stökiga utrymmen stjäl fokus från väntande arbetsuppgifter. Genom att hålla ordning riktas istället uppmärksamheten på det faktiska arbetet.
 • Ökat förtroende från externa aktörer - Rena, snygga kontor ökar förtroendet från såväl kunder och besökare som samarbetspartners.
 • Färre sjukanmälningar - Städa regelbundet och förhindra spridning av smittor och bakterier så minskar också sjukanmälningarna.
Nyfiken på att veta mer om hur regelbunden kontorsstädning kommer gynna också er liksom våra befintliga kunder. Kontakta oss redan idag så presenterar vi mer av alla dess fördelar. 

Professionell företagsstädning för alla företag i Linköping

​​​​​​​
Efter lång tid i branschen och en växande kundkrets är vi säkra på att vi håller den kvalitet som förväntas av oss. Samtliga medarbetare är relevant utbildade för de uppgifter de utför och arbetar omsorgsfullt mot fullgoda resultat. Lyhörda lyssnar vi till våra kunders individuella behov för att sedan skräddarsy lösningar motsvarande önskemål. Du väljer själv hur ofta du vill ha städningen utförd, vilka tider som passar bäst och vad som ska göras när vi är på plats. Därefter kan du förvänta dig att vi arbetar diskret, effektivt och noggrant vid samtliga tillfällen. Självklart är vi fullt försäkrade under vårt arbete och samtliga tjänster omfattas av vår garanti. Är du inte nöjd efter att vi städat återkommer vi omgående för att rätta till det som anses brustit. 

Bokning av kontorsstädning i Linköping

Skulle ditt företags lokaler må bra av regelbunden omsorg under professionella former? Vänd dig till oss så tar vi tillsammans fram en optimal lösning. Vi har kapacitet att vara behjälpliga både mindre och större företag i Linköping inom samtliga branscher. Inga uppdrag är för stora, för små eller komplexa för oss att hantera. Kontakta oss direkt om du har några frågor, skulle vilja ta del av en offert eller diskutera startdatum med omnejd.
Vi vet vad vår företagsstädning medför och är redo att låta dig uppleva alla dess fördelar.

Frågor och svar om företagsstädning

Hur ofta kan jag få företagsstädning?

Du kan få företagsstädning så ofta du vill. Vi erbjuder allt från enstaka städningar till regelbunden städning en eller flera gånger i veckan.

Vad ingår i en företagsstädning?

En företagsstädning innefattar vanligtvis dammsugning och golvmoppning, dammtorkning av möbler och snickerier, rengöring av badrum och toalett samt rengöring av kök. Du kan välja att lägga till andra tjänster, som fönsterputsning, byte av sängkläder eller tvätt av gardiner.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder moderna och miljövänliga produkter för bästa resultat. Vi kan anpassa produkterna efter dina önskemål och behov.

Behöver jag vara på plats när ni städar?

Nej, du behöver inte vara på plats när vi städar. Vi har egna nycklar och kan komma och gå som vi vill. Du kan dock välja att vara på plats om du vill.

Behöver jag vara på plats när ni städar?

Nej, du behöver inte vara på plats när vi städar. Vi har egna nycklar och kan komma och gå som vi vill. Du kan dock välja att vara på plats om du vill.

Kan jag få RUT-avdrag för företagsstädning?

Nej, du kan inte få 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden för företagsstädning. 

Hur beställer jag företagsstädning?

Du kan enkelt beställa företagsstädning via vår hemsida eller genom att ringa oss. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och berättar mer om våra tjänster.

Hur beställer jag företagsstädning?

Du kan enkelt beställa företagsstädning via vår hemsida eller genom att ringa oss. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och berättar mer om våra tjänster.

Vad kostar företagsstädning?

Priset för företagsstädning varierar beroende på lokalens yta, hur ofta du vill ha städning och vad som ska ingå. Du kan få en kostnadsfri offert genom att kontakta oss.

Kan jag få en offert utan att beställa?

Ja, du kan självklart få en kostnadsfri offert utan att beställa. Vi ger dig gärna en offert och berättar mer om våra tjänster.

Kan jag få en offert utan att beställa?

Ja, du kan självklart få en kostnadsfri offert utan att beställa. Vi ger dig gärna en offert och berättar mer om våra tjänster.

Vad händer om jag inte är nöjd med städningen?

Vi är inte nöjda förrän du är det. Om du inte är nöjd med städningen kontaktar du oss så åtgärdar vi problemet.

Har ni några garantier?

Ja, vi lämnar alltid garanti på vårt arbete. Om du inte är nöjd med städningen kontaktar du oss så åtgärdar vi problemet.