Fönsterputs i Linköping - Få tillbaka glansen i ditt hem!

Är du trött på att se ut genom smutsiga fönster?

Drar du dig för fönsterputsning för att det känns krångligt och tidskrävande?
Oroa dig inte, Jonas & Peters Städ och Puts finns här för att hjälpa dig!

Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och vet hur vi får dina fönster skinande rena. Vi använder moderna metoder och miljövänliga produkter för bästa resultat. Med vår expertis kan du vara säker på att dina fönster blir perfekt putsade utan ränder eller missar.

Varför välja Jonas & Peters Städ och Puts för din fönsterputsning?

 • Professionell service: Vi är stolta över att erbjuda en exceptionell servicenivå. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar vår service efter dina behov.
 • Nöjd-kund-garanti: Vi är inte nöjda förrän du är det. Därför lämnar vi alltid garanti på vårt arbete. Om du inte är helt nöjd med resultatet gör vi om det utan kostnad.
 • Tidsbesparing: Att putsa fönster tar tid. Tid som du kan använda till annat! Låt oss ta hand om fönsterputsen så får du mer tid till det du tycker om.
 • Pengar tillbaka: Du kan få 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden för fönsterputsning. Det innebär att du sparar både tid och pengar genom att anlita oss.
 • Högre ljusinsläpp: Rena fönster släpper in mer ljus i ditt hem, vilket gör det både trevligare och mer energieffektivt.
 • Bättre utsikt: Med rena fönster kan du njuta av en vacker utsikt utan ränder och smuts.
 • Ökad trivsel: Rena fönster ger ett fräscht och inbjudande intryck till ditt hem.

Fönsterputs för alla behov:

Vi putsar fönster i alla typer av bostäder, oavsett om du bor i en villa, lägenhet eller radhus. Vi putsar även fönster på kontor, butiker och andra lokaler.
​​​​​​​

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss via vår hemsida eller ring oss på 013-123456. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och berättar mer om våra tjänster.

Låter det intressant och du skulle vilja ha veta mer eller komma igång?

Tveka inte att höra av dig antingen via mail eller telefon så guidar vi dig mot nästa steg.

070-233 58 03
info@petersstadoputs.se
Glöm inte att du kan få 50 % avdrag för hushållsnära tjänster. Du sparar både tid och pengar genom att anlita oss!

Frågor och svar om fönsterputsning

Hur ofta bör man putsa sina fönster?

Det beror på en rad faktorer, bland annat var du bor, hur smutsiga dina fönster blir och hur ofta du vill ha dem rena. Som en generell regel kan du putsa dina fönster varannan månad under våren och sommaren, och en gång per månad under hösten och vintern.

Vilka produkter ska man använda för att putsa fönster?

Det finns många olika produkter på marknaden för fönsterputsning. Du kan använda speciella fönsterputsmedel, diskmedel eller såpa. Det är viktigt att använda en produkt som inte lämnar ränder eller missar. Du kan också använda microfiberdukar eller tidningspapper för att putsa dina fönster.

Hur putsar man fönster på bästa sätt?

För att få bästa resultat bör du putsa dina fönster på följande sätt:
 1. Börja med att borttagna allt löst smuts med en borste eller dammsugare.
 2. Fukta en mikrofiberduk med fönsterputsmedel eller vatten.
 3. Putsa fönstret i cirkulära rörelser.
 4. Vänd på duken och torka av fönstret tills det är torrt.
 5. Polera fönstret med en torr mikrofiberduk för att få en glansig finish

Kan man putsa fönster i alla väder?

Det är bäst att putsa fönster när det inte är för varmt eller för kallt. Om det är för varmt kan fönsterputsmedlet torka för fort och lämna ränder. Om det är för kallt kan vattnet frysa och skada dina fönster.

Hur putsar man fönster på insidan?

För att putsa fönster på insidan kan du använda samma metod som för att putsa fönster på utsidan. Du kan dock behöva använda en stege för att nå höga fönster.

Hur putsar man fönster på utsidan?

För att putsa fönster på utsidan kan du använda samma metod som för att putsa fönster på insidan. Du kan dock behöva använda en stege eller en fönsterputsare för att nå höga fönster.

Vad kostar det att anlita en fönsterputsare?

Priset för fönsterputsning varierar beroende på en rad faktorer, bland annat hur många fönster du har, hur stora de är och var du bor. Du kan räkna med att betala mellan 100 och 200 kronor per fönster.

Kan man få RUT-avdrag för fönsterputsning?

Ja, du kan få 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden för fönsterputsning. Det innebär att du kan halvera kostnaden för din fönsterputsning.

Vilka garantier lämnar Jonas & Peters Städ och Puts på sin fönsterputsning?

Vi lämnar nöjd-kund-garanti på all vår fönsterputsning. Det innebär att vi gör om jobbet utan kostnad om du inte är nöjd med resultatet.

Hur kan jag kontakta Jonas & Peters Städ och Puts?

Du kan kontakta oss via vår hemsida eller ringa oss på 013-123456. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och berättar mer om våra tjänster.