Välkommen till

​​​​​​​

Peters Städ och Puts AB


– företaget som är bra på sikt! Vi har 15 års erfarenhet av städ och fönsterputs – Ring för mer info

Begär offert

Vi är en serviceinriktad städfirma som bland annat utför flyttstädning, hemstädning, fönsterputs och kontorsstädning.

​​​​​​​
Med fokus på kundens önskemål och behov utför vi ett noggrant och effektivt arbete med miljövänligt material. Naturligtvis lämnar vi även garanti på alla våra utförda projekt som till exempel vid flyttstädning, då städningen godkänns av köparen/hyresgästen innan vi lämnar villan eller lägenheten.
​​​​​​​
Vi är nöjda när våra kunder är nöjda!

Underlättande tjänster för både privatpersoner och företag


Alla kan uppskatta känslan av nystädat, men desto färre tycker om det faktiska arbetet som ligger bakom. Genom våra omsorgsfullt framtagna tjänster får du möjlighet att släppa alla städmåsten en gång för alla utan avkall på renligheten. Vi levererar i dagsläget uppskattad hjälp till både privatpersoner och företag och står alltid redo för nya utmaningar. Flyttstädning, fönsterputs, hemstädning, företagsstädning, mattvätt. Oavsett vad just du behöver har vi lösningen som matchar önskemålen. Det är ingen slump att fler och fler väljer städfirma istället för att själva rengöra sina hem eller företagets lokaler. En vardagslyx alla är värda och med våra priser något också alla kan unna sig.
​​​​​​​
Bor du i Mjölby, Vadstena, Motala, Linköping eller Tranås och drömmer om en renare vardag eller mer tid över till annat? Ta en titt bland våra tjänster och kontakta därefter oss så formar vi tillsammans en passande städlösning.

Städningen i hemmet eller på kontoret?


Arbetar man heltid är det närmst omöjligt att hinna med all städning som väntar när man väl är hemma. Tiden som återfinns vill man givetvis hellre lägga på annat. Familjen, sina vänner och fritidsaktiviteter. Att överlåta ansvaret till en städfirma genererar stora fördelar solklart värda det pris man får betala.​​​​​​​

Några av städhjälpens främsta fördelar:

  • Våra tjänster frigör tid till annat. Istället för att lägga lediga stunder på städning kan du njuta av allt det som du värdesätter högre.
  • Regelbunden rengöring ökar trivseln och gynnar hälsan. Ge dig själv möjligheten att komma hem och koppla av i en ren atmosfär. Eller visa dina medarbetare uppskattning genom att ge dom en arbetsplats de tycker om att åka till.
  • Genom att hålla det damfritt och regelmässigt avlägsna bakterier gynnas också hälsan och det generella välmåendet.
  • Professionell städning genererar professionella resultat där alla vrår och ytor blir ordentligt rengjorda. Även om alla kan städa är det svårt att utföra arbetet på samma kvalitativa sätt som en utbildad med erfarenhet och professionella redskap.
  • Glöm heller inte garantin som omfattar tjänsterna från en städfirma. En trygghet man annars går miste om då man utför arbetet på egen hand.

Professionell städning som gör skillnad


Det är kanske ingen konst att städa generellt, men att uppnå samma goda resultat som en städfirma är mer utmanande. Med erfarenhet från mängder av varierande städuppdrag, kompletta utbildningar och professionella redskap levererar vi oavbrutet hög standard som uppskattas. Vi vet vad som krävs vid alla tillfällen och lösningsorienterade hanterar vi flexibelt också mer komplexa uppgifter. Arbetet utförs effektivt utan att det påverkar kvaliteten och vi väljer metoder och material med omsorg till miljön. Skulle du mot förmodan inte vara tillfreds med det arbete vi utför kan du givetvis utnyttja garantin som omfattar samtliga tjänster. Då är du välkommen att framföra dina invändningar så att vi kan rätta till de fel du upplevt.

Vad säger våra kunder?

​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

​​​​​​​
4.5/5
Noah
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
43 kvm i Mjölby

Anställde för flyttstäd utav min etta med uterum. God kontakt och bemötande under hela processen där jag kontaktades direkt då de behövde ta en dag till på sig att städa min lägenhet. Min skitiga etta (har både hund och rullstol som drar in endel) gjorde de sitt yttersta med och den gick igenom besiktning UA. Rekommenderar absolut!
Fredrik
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
168 kvm i Mjölby

Bra städning, trevliga o bra pris, kommer använda dem igen!
Rebecca
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
63 kvm i Motala

Utförde flyttstäd av dödsbo till bra pris och med kort varsel. Nöjd med bemötande och städning. Har inte hört något från bostadsbolaget, så de bör vara nöjda och ha godkänt resultatet också!
Claudina
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
86 kvm i Norrköping

Mycket nöjd med arbetet de har utfört. Rekommenderar starkt
Jonas
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
90 kvm i Vadstena, Motala

Väldigt bra flyttstädat, nya hyresgästen var supernöjd över den rena nya lägenheten!

En värdefull investering för hem och företag

​​​​​​​
En av de vanligaste missuppfattningarna är att städhjälp skulle vara dyrt och en onödig lyx inte skapt för alla. Vår städfirma riktar sig till alla i Linköping, Mjölby, Motala, Norrköping, Tranås och Vadstena som skulle uppskatta lite mer tid över till annat. Omsorgsfullt skapar vi hjälp utifrån behov och tjänster som ger maximalt för pengarna. Självklart kan du som privatperson även nyttja ditt rutavdrag för att göra städningen ännu mer lönsam. En skattereduktion för hushållsnära tjänster alla arbetande svenska medborgare fyllda 18 år har rätt till. Det enda du behöver göra är att meddela oss vid bokning så hanterar vi kontakten med Skatteverket. Mer om avdraget och hur mycket du har kvar att nyttja kan du se på deras hemsida.