Flyttstädning i Linköping

Så att du tryggt kan fokusera på allt det nya

Av alla tunga uppgifter en flytt oundvikligt medför är städningen oftast det mest ångestframkallande momentet. En flyttstädning är oerhört tidskrävande och fysiskt ansträngande, men med vår hjälp kan du släppa uppgiften. Genom erfarenhet och grundlig kompetens åtar vi oss uppgiften. Medan du fokuserar på att komma tillrätta ser vi till så att din flyttstädning utförs klanderfritt. Tryggt, smidigt och prisvärt. 

Professionell flyttstädning för garanterat uppskattat resultat

Syftet med flyttstäd är att återställa hemmet eller företagets lokaler till närmst nyskick. Det innebär att samtliga ytor och vrår ska rengöras. Också de som man i vanliga fall vid en storstädning kanske inte ens tänker på. Bakom vitvaror, spis, skåp och element. Ventilationer, dörrkarmar och lister, golvbrunnar, fönster in och utvändigt samt externa utrymmen som förråd, balkong, garage med mera. En tidskrävande och påfrestande uppgift som kräver kunskap och adekvata redskap. 

Dagens krav på resultaten vid en flyttstädning är oerhört höga och misstag kan bli både påfrestande och kostsamma. I bästa fall finns möjlighet att åtgärda vad som brustit, men man kan även bli ersättningsskyldig. Vet du med dig att du saknar tid är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Vi har erfarenhet från otaliga städuppdrag, rätt kunskap och moderna redskap för ett effektivt och kvalitativt utförande. Med hjälp av kompletta städlistor blir städningen strukturerat och omsorgsfullt omhändertagen utan risk för brister och glömda ytor.

När vi utför flyttstädning går vi efter en checklista som ser ut på följande vis:

Kök

Tvättstuga

* Säljaren ansvarar för att lock till golvbrunnar går att ta bort samt att vitvaror, maskiner och annan utrustning går att skjuta fram för rengöring. Även eventuella badkarsfronter skall hängas av.

Rum

Badrum

Övrigt / Garanti

Komplett hjälp från välutbildad personal

Med ett lyhört och flexibelt förhållningssätt levererar vi dagligen uppskattad hjälp till en stor skara kunder i Linköping. Alltid med fokus på skräddarsydda lösningar som möter var och ens personliga önskemål och behov. Innan vi startar upp ett samarbete vill vi ta del av kundens förväntningar innan vi lämnar över en offert på arbetet. När allt känns okej kommer vi överens om startdatum. Därefter arbetar vi effektivt och omsorgsfullt för att uppnå dina högt satta förväntningar. Givetvis är vi fullt försäkrade under arbetet, erbjuder Rutavdrag för privatkunder och full nöjdkund-garanti. Skulle något mot förmodan inte va till belåtenhet tar vi ansvar för det som brustit och åtgärdar felen så snart som möjligt. Högklassiga resultat är en självklarhet, men vi värdesätter även kundens trygghet och upplevda bekvämlighet genom samarbetet.

Allsidig städhjälp för alla i Linköping

Står du inför en flytt och drömmer om en smidig och effektiv övergång? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig med flyttstäd. Vi hjälper dagligen både privatpersoner och företag i Linköping med behovsanpassad städning av varierande slag. Alltid redo för nya uppdrag oavsett arbetets omfattning eller karaktär. Kontakta oss redan idag för svar på frågor, en offert eller för att boka hjälp med omnejd.